Over Cleanline

Wij streven ernaar u een oplossing te bieden die het best bij uw organisatie of onderneming past. Dit doen we door goed naar onze klanten te luisteren en samen naar de meest gepaste oplossing te zoeken.

Wij kunnen u volgende diensten en producten bieden.


Onze algemene verkoopsvoorwaarden

Diensten

 • Opstellen hygiëne– en ontsmettingsplan:
  We begeleiden en ondersteunen u bij het opstellen van een hygiëneplan. Wij voorzien advies, opleidingen, informatie, documentatie en technische oplossingen.
 • Opleidingen:
  Zowel theoretische als praktijkopleidingen behoren tot de mogelijkheden. De opleiding is altijd op maat van uw personeel en sector.

Producten

 • Ontsmettings- en reinigingsmiddelen:
  Voor ons gamma reinigings- en ontsmettingsmiddelen werken wij samen met een toonaangevende fabrikant. Tijdens de ontwikkeling en productie wordt rekening gehouden met alle hedendaagse noden op vlak van kwaliteit, mens en milieu.
 • Papierwaren, poetsdoeken en non-woven:
  Dankzij de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf Ecoline kunnen wij perfect inspelen op uw vraag, alsook snelle leveringen en marktconforme prijzen garanderen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.
 • Doseersystemen en materialen:
  Naargelang uw noden en de bevuilingsgraad bekijken wij welke oplossing voor u ideaal is. Wij assisteren u met installatie, onderhoud en opleiding. Na installatie komen wij ook geregeld onderhoud en controle doen op onze toestellen. Op die manier werkt u systeem altijd optimaal, hetgeen voor u economisch en ecologisch interessant is.